[ZL] Radovljica, balvani

RAZPIS ZA 3. TEKMOVANJE: RADOVLJICA, 10. marec 2018 (balvani)

  1. Organizator: ŠPO RADOVLJICA

Informacije : Klemen Humerca, tel: 040 651 007, info@spo-radovljica.si

Organizacija in sojenje na tekmovanju bosta potekala v skladu z dogovorom sestanka Zahodne lige za leto 2018.

Vsak tekmovalec dobi številko in tekmovalni karton. S kartonom se za posamezni balvanski problem prijavi pri sodniku balvana. Ko pride na vrsto ima na voljo en poizkus (vseh poizkusov največ 10 na balvan). Poizkus je omejen na eno minuto.  

  1. Datum in kraj tekmovanja:

Tekmovanje bo potekalo v soboto, 10. marca 2018 v telovadnici OŠ A.T. Linharta,

Kranjska cesta 27, v Radovljici na umetnih balvanih.

  1. Urnik tekmovanja
Ura Kategorija Oznaka Letnik rojstva
09.00-11.00 mlajši cicibani / cicibanke U 10 2009 in mlajši
11.30-13.30 starejši cicibani / cicibanke U 12 2007 in 2008
14.30-16.30 mlajši dečki / deklice U 14 2005 in 2006
17.00-19.00 starejši dečki / deklice +

kadeti / kadetinje

 

U 16 +

U18

2003 in 2004

2002 in starejši

  1. Startnina in prijave tekmovalcev

Startnina za tekmovanje znaša 10 € na tekmovalca, naknadne prijave 12 €. Prijava je možna tudi na dan tekme od 90-30min pred začetkom posamezne kategorije. Plačilo startnine je potrebno nakazati na TR planinskega društva št: 07000-0000022982, sklic: 00 7101 pripis: startnina do četrtka 8. marca. Potrdilo je potrebno poslati na naslov Klemen Humerca, Cankarjeva 36, 4240 Radovljica ali v elektronski obliki: info@spo-radovljica.si ali pa ga dostaviti blagajniku pred začetkom tekmovanja.

Prijave je potrebno poslati na naslov: info@spo-radovljica.si in hkrati v vednost tudi na zahodna.liga@aokranj.com do četrtka, 8. marca 2017. Prijavni obrazec se nahaja na spletni strani Zahodne lige https://www.aokranj.com/zahodna-liga-201718/

Načelnik ŠPO
Klemen Humerca

 

 

Details

Starts On

10. marca 2018

Event Categories

Tekme, ZL

Venue

OŠ A. T. Linharta Radovljica

Kranjska cesta 27
Radovljica
Slovenia
4240
http://www.spo-radovljica.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.