Na Jesenicah je v soboto 16. decembra potekala božično-novoletna tekma v hitrostnem plezanju. Imeli smo 8 tekmovalk in tekmovalcev.

V kategoriji mlajših cicibank je zelo dobro plezala Marija Ponikvar. Časi so bili vedno boljši, na žalost pa ji je 20 stotink zmanjkalo za finale. V tekmi za 3. mesto je prepričljivo zmagala.

Starejša cicibanka Maksa Tišler Močnik je bila hitra, naredila pa je manjšo napako in bila na koncu odlična 6. Pri starejših cicibanih je tekmoval Nejc Jalen. Šlo mu je zelo dobro in je prišel do finala. Tam je bil malo počasnejši in je dobil srebrno medaljo. Ambrož Frelih in Andraž Bajželj sta tekmovala pri mlajših dečkih. Za oba je bila to prva tekma, končala pa sta jo na 10. oz 9. mestu. Tudi tri mlajše deklice, Ela Glavač, Lara Lukan in Nuša Jan so dobro tekmovale. Najboljši rezultat je dosegla Ela, ki je bila 5., Lara je bila 9., Nuša pa na svoji prvi tekmi 13.

Tekma je bila zanimiva in na koncu so odločale stotinke. Tudi organizacija je bila zelo dobra in na koncu so bili vsi tekmovalci zadovoljni. (napisal: Jure Primc)

Nekaj fotografij je v galeriji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.