2. balvanska tekma leto┼ínjega iRCC pokala je potekala 25. marca v Zagrebu. Imeli smo 17 tekmovalcev v kategorijah od U14 naprej. Mlaj┼íih ┼żal ni bilo.

V kategoriji U14 deklice smo imeli pet tekmovalk. Najbolje je plezala Maja Arne┼ż, ki je bila 4. Za stopni─Źke je naredila 1 bonus premalo. Ela Glava─Ź in Klara ┼ákutelj sta si razdelili 23. mesto, Kaja Maltari─Ź je bila 29., Ur┼íka Pirc pa 35.

Pri de─Źkih U14 je bil Gorazd Jurekovi─Ź odli─Źen 3. ─îe bi mu upo┼ítevali vrh, ki ga je dosegel nekaj sekund po izteku ─Źasa, bi jih imel 5. Blizu je bil tudi Tanej Cerar Bo┼żi─Ź na 7. mestu. Nejc Skumavec je bil 13., Jan Ul─Źar 15., Andra┼ż Baj┼żelj pa 20.

Pri dekletih U16 so tekmovale Eva Puhar, Hana Humerca, Lucija Medja in ┼Żiva Jovanovi─Ź. Balvani so bili te┼żki, ampak so plezale zelo dobro. Eva in Hana sta bili 4. in 5. Prav tako kot Gorazd, pa je tudi Hana splezala odlo─Źilen balvan le nekaj sekund po izteku ─Źasa in ji ga niso priznali. Lucija je bila 13., ┼Żiva pa 17.

V kategoriji H16 deklice sta tekmovali Nina Gro┼íelj in Lara Nikoli─Ź, ter zaklju─Źili na 10. in 11. mestu.

Pri fantih H16 je tekmoval Jure Primc in zmagal!

Balvani so bili v vseh kategorijah odli─Źni, mogo─Źe kje malo prete┼żki. ┼Żal pa je pri┼ílo do nekaj napa─Źnih sodni┼íkih odlo─Źitev.

Naslednja bo tekma Zahodne lige v Kamniku (7. april), upamo, da tudi z udele┼żbo na┼íih najmlaj┼íih.

Rezultati so dosegljivi tukaj, fotografije pa v galeriji.

(Napisal: Jure Primc)

Dodaj odgovor

Va┼í e-naslov ne bo objavljen. * ozna─Źuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.