V torek, 21. februarja, smo v avli osnovne šole A. T. Linharta Radovljica, organizirali prireditev za zaključek sezone 2022. Tokrat se nas je zbralo nekoliko manj, mogoče zaradi pustnega torka, prireditev pa je, tako kot lani vodil, Matjaž Glavač.

Po uvodnem pozdravu načelnika, smo si ogledali predstavitev sezone 2022. Tako kot sedaj že nekaj let je bila tudi sezona 2022 za naš odsek zelo uspešna. Za to smo zaslužni vsi: tekmovalci, trenerji, člani upravnega odbora in seveda starši. Poleg vseh teh pa bi bilo vse veliko težje, če ne bi imeli še drugih podpornikov. V prvi vrsti občino Radovljica, Planinsko društvo Radovljica in zadnja leta tudi Komunalo Radovljica. Z našim odličnim in strokovnim delom, ter odličnim medsebojnim sodelovanjem se lahko z velikim veseljem oziramo v prihodnost in prihodnje tekmovalne sezone.

Po predstavitvi je sledila podelitev nagrad (grifki in grifi) našim najboljšim tekmovalcem v letu 2022. Tokrat so bili grfiki in grifi narejeni iz plošč plezalne stene v gimnastični telovadnici v osnovni šoli Radovljica. Ta je bila narejena daljnega leta 1994 in je bila izhodiščna točka velikim našim plezalcem.

Grifke za posebne dosežke na domačih tekmovanjih so prejeli:

ZLATI: Tinka Rakar.
SREBRNI: Tibor Mohar, Maksa Tišler Močnik in Eva Puhar.
BRONASTI: Tanej Cerar Božič, Ana Koselj in Hana Humerca.

Grife za posebne dosežke na mednarodnih tekmovanjih so prejeli:

ZLATI: Luka Potočar.
SREBRNI: Vita Lukan.
BRONASTI: Domen Škofic in Gorazd Jurekovič.

Ob zaključku so priznanje prejeli še vsi udeleženci državnega prvenstva.

Čestitke vsem in uspešno sezono 2023!

Fotografije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.