V nedeljo, 4. marca, v Radovljici, organiziramo že deseto tekmo v balvanskem plezanju, ki šteje za pokal regij iRCC. Poznani smo po odlični organizaciji tekme in uporabnih nagradah, ki razveselijo otroke in predstavijo donatorje nagrad. Naše tekme so med najbolj obiskanimi. Pričakujemo preko 300 otrok, ki večinoma prihajajo v spremstvu staršev. Nastopilo bo veliko naših domačih tekmovalcev.

Na vas se obračamo s prošnjo, da se nam pri tej promociji našega znanja pridružite. Predvsem nas zanimajo praktične nagrade, seveda pa nam pride prav tudi kakšen finančni prispevek. Če poznate koga, ki bi bil pripravljen prispevati za našo tekmo, smo pripravili prošnjo za sponzoriranje. Natisnjene prošnje lahko dobite tudi pri trenerjih. Dober glas seže v deveto vas.

Za sodelovanje in pomoč se Vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo, obenem pa vas vabimo, da si celodnevno prireditev, 4. marca 2018 v Osnovni šoli Antona Tomaža Linharta v Radovljici, tudi ogledate.

Teden dni kasneje, 10. marca, organiziramo še tekmo Zahodne lige, na kateri pa bo nastopila večina naših tekmovalcev. Vabljeni tudi na to tekmo!

Za vse (dodatne) informacije nas prosim kontaktirajte!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.