V soboto, 30. 3. je bila v Logu pri Brezovici balvanska tekma Zahodne lige, kjer smo nastopili v močni zasedbi.

V kategoriji mlajše cicibanke je naše barve zastopala Lara Štremfelj, ki je zasedla 15. mesto.

Starejše cicibanke Maksa Tišler Močnik, Marija Ponikvar in Katrin Stjepanovič so zasedle 12., 29. in 38. mesto.

V kategoriji mlajše deklice sta se takoj za stopničke uvrstili Lina Laharnar s 4. mestom in Ela Glavač s 5. mestom, ločilo ju je samo število poskusov. V isti kategoriji sta tekmovali tudi Zala Rebršak, ki je bila 41. ter Anja Kovačič ki je zasedla 54. mesto.

Pri mlajših dečkih je s konkurenco pometel Gorazd Jurekovič, ki se je zavihtel na 1. mesto. Sledili so mu Andraž Bajželj z 10. mestom, Nejc Jeran Pirih kot 16., Andrej Ponikvar je bil 19., Nejc Jalen pa 23.

V kategoriji starejše deklice so plezale Maja Arnež (5. mesto), Klara Škutelj (18. mesto) ter Živa Jovanović (24. mesto).

Pri starejših dečkih sej je na 2. mesto uvrstil Tanej Cerar Božič, ki mu je do zlate medalje zmanjkal 1 vrh. Sledila so mu Nejc Skumavec s 5. mestom, Žiga Bretoncelj z 18. mestom in Jan Ulčar z 27. mestom.

Kadetinji Nina Grošelj in Nina Železnik sta se zavihteli na 9. in 10. mesto.

Večina tekmovalk in tekmovalcev se je dala vse od sebe, kljub temu da so tekmo kazile zares dolge čakalne vrste in začetne tehnične težave pri sojenju. Sicer pa so svež zrak, sonce, glasba in dobra hrana naredile odlično vzdušje na tekmi. (napisal: Krištof Frelih)

Rezultati, fotografije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.