V soboto, 24. 9. je v Vipavi potekala tekma Zahodne lige za mlajše kategorije. Ob devetih so tekmo otvorile mlajše cicibanke, kjer sta nas zastopali Inti Štremfelj in Žana Hrovat. Za obe je bila to prva tekma v težavnosti. Inti je zasedla 9. mesto, Žana pa 13.

Nadaljevali so mlajši cicibani. Tudi v tej kategoriji smo imeli 2 predstavnika in sicer debitanta Ceneta Lotriča, ki je prav tako zasedel 13. mesto in Jakob Fonda, ki se je zavihtel tik pod stopničke, na 4. mesto. Kljub temu, da je osvojil vrhova obeh smeri, žal ni bilo dovolj za medaljo.

Sekunde so odločale tudi v številčni kategoriji starejših cicibank, kjer je Naja Pretnar prav tako z obema osvojenima vrhoma zasedla 4. mesto. Naslednja je bila Pika Manfreda, ki je zasedla 15. mesto, osvojila pa je 1 vrh. Jera Arh je osvojila 20. mesto, Mina Tomažin 25., Gaja Kovačič 29. in Nina Rodman 33. 

Pred zadnjo kategorijo smo pogledovali v nebo in prosili vreme naj še malo zdrži. Bili smo uslišani in tudi naša zadnja dva predstavnika sta odplezala po suhem. Jakob Müller in Benjamin Soboljev sta svojo prvo tekmo splezala po najboljših močeh in dosegla 19. in 20. mesto.

Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo. (Napisala Mojca Eržen)

Rezultati, fotografije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.