Prva tekma Zahodne lige v mesecu marcu se je odvijala v Kranju v Plezarni, kjer so se tekmovalci pomerili v težavnostnem plezanju. Tekma je tam potekala prvič. Prvi so s plezanjem pričeli mlajši cicibani in mlajše cicibanke. Med našimi tekmovalci se je najbolje odrezal Jakob Fonda, saj je dosegel 3. mesto. 4 tekmovalci so priplezali do vrha obeh smeri, zato je čas tokrat odigral zelo pomembno vlogo. Diplomo za 5. mesto si je priplezal tudi Ožbej Zupan.

Med mlajšimi cicibankami pa je najbolje plezala Zala Mordej, saj si je priborila 5. mesto. Iva Lavtar Mikanović si je priplezala 11. mesto, Anika Šolar 13. in Neža Šolar 19. mesto.

Podobno smer, le malo oteženo, so plezale tudi starejše cicibanke in starejši cicibani. Med vsemi starejšimi cicibankami se je najbolje odrezala Mina Tomažin in si s hitrim ter preciznim plezanjem priborila svojo 1. zmago. 10. mesto je dosegla Pika Manfreda, 14. Nina Rodman, 22. Jera Arh, 25. Gaja Kovačič, 46. Inti Štremfelj, 49. Mia Vertačnik, 58. mesto Sara Štraus in 66. je bila Nika Cilenšek.

Med starejšimi cicibani smo imeli samo 2 predstavnika našega kluba, ki sta se uvrstila eden za drugim. Jaka Gartner si je priplezal 46. mesto, Jaka Zaman pa 47. mesto.

Na malo bolj zahtevni smeri pa so se kot zadnji v soboti podali mlajši dečki. Med prvima dvema mestoma je ponovno čas igral odločilno vlogo. Tibor Mohar si je priboril diplomo s 7. mestom. Na 17. mesto se je uvrstil Gal Justin. 27. mesto pa je dosegel Izak Müller.

Naslednji dan v nedeljo, 3. 3. pa je bila edina naša tekmovalka Lara Štremfelj. V kategoriji mlajše deklice si je priplezala 13. mesto. (napisala: Tanja Pekolj)

Rezultati: sobota in nedelja.
Fotografije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.