V Logu pri Brezovici je ta vikend potekal Korona master, prva tekma za mlajše kategorije po dolgem času. Udeležba je bila dobra, tekmovalo je tudi nekaj najbolj motiviranih plezalcev in plezalk iz ŠPO Radovljica. V soboto so plezali cicibani in cicibanke ter mlajši dečki in deklice. Organizacija je bila odlična, balvani pa zanimivi in ravno prav težki.

Pri cicibanih je bil od naših najboljši Jakob Kovačič, ki je preplezal 9 balvanov in dosegel odlično 6. mesto. Tibor Mohar je bil z 8 vrhovi 13., Izak Müller pa s 6 vrhovi 15. Nikolaj Langus je dosegel 2 bonusa in bil 31.

Pri cicibankah je Mina Budkovič preplezala 7 balvanov, Lara Štremfelj 3, Aurora Arh pa 2. Uvrstile so se na 11., 29. in 31. mesto.

David Maler in Oskar Lev Mohar sta tekmovala pri mlajših dečkih. Oba sta bila uspešna v 4 balvanih in zasedla 14. oz. 15. mesto.

Zvečer so prišle na vrsto še mlajše deklice Maksa Tišler Močnik, Iza Jeran-Pirih in Marija Ponikvar. Maksa je preplezala 5 balvanov (11. mesto), Iza in Marija pa po 2 balvana (19. in 26. mesto).

S prikazanim plezanjem smo lahko zadovoljni, saj so se vsi maksimalno potrudili. Plezali so do zadnje sekunde in vmes niso imeli časa za pavze. Nekateri so na težjih balvanih porabili vse poizkuse, prav vsi pa so se naučili veliko novega. Za še boljše rezultate bomo morali več treningov opraviti v plezalnih centrih, da bomo natrenirali tak stil balvanov. Naslednja tekma bo čez 2 tedna na istem prizorišču.

Fotografije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.