V nedeljo, 10. 2. je bila v Zagrebu prva balvanska tekma za pokal iRCC. Predstavnike smo imeli v štirih kategorijah.

Prvi je s tekmovanjem pri─Źel Gorazd Jurekovi─Ź, v kategoriji U14. Uspe┼íno je preplezal sedem balvanov, od tega ┼íest ┼że v prvem poizkusu in enega v petem. Na koncu je bilo to dovolj za 9. mesto.

Naslednje predstavnice so tekmovale v kategoriji U16. Maja Arne┼ż je s ┼ítirimi preplezanimi balvani in dvema conama dosegla 8. mesto. Sledila ji je Lucija Medja na 17. mestu, z dvema vrhovoma in dvema conama. Tretja predstavnica pa je bila Klara ┼ákutelj na 20. mestu, z dvema dose┼żenima vrhovoma.

V mo┼íki kategoriji U16 smo prav tako imeli tri predstavnike ┼áPO Radovljica. Najvi┼íje se je zavihtel Nejc Skumavec, ki je uspe┼íno preplezal dva balvana in dosegel ┼íe dve coni. To je zadostovalo za 7. mesto. Tesno mu je sledil Tanej Cerar na 8. mestu. Prav tako z dvema vrhovoma in dvema conama, le da je pri enem balvanu potreboval ve─Ź poizkusov. Tretji predstavnik, Jan Ul─Źar je z dvema vrhovoma in eno cono dosegel 12. mesto.

V najstarej┼íi kategoriji, H16, so tekmovale ┼ítiri predstavnice na┼íega kluba. Lara Nikoli─Ź je s tremi vrhovi in dvema conama dosegla 10. mesto. Nina ┼Żeleznik je priplezala na 16. mesto z dvema preplezanima balvanoma, Anja Vovk na 18. mesto, z enim uspe┼íno preplezanim balvanom, ter Nina Gro┼íelj na 20. mesto, prav tako z enim preplezanim balvanom, v tretjem poizkusu.

Kot prej┼ínja leta moramo omeniti slabo organizacijo. Sojenje spet ni bilo na nivoju, pa ozna─Źevanje prireditve je bilo zelo pomanjkljivo. (napisal: Jan Palov┼ínik)

─îestitke vsem tekmovalkam in tekmovalcem za borbenost.

Vsi rezultati so dosegljivi tukaj, fotografije pa tukaj.

Dodaj odgovor

Va┼í e-naslov ne bo objavljen. * ozna─Źuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.