V nedeljo, 10. 2. je bila v Zagrebu prva balvanska tekma za pokal iRCC. Predstavnike smo imeli v štirih kategorijah.

Prvi je s tekmovanjem pričel Gorazd Jurekovič, v kategoriji U14. Uspešno je preplezal sedem balvanov, od tega šest že v prvem poizkusu in enega v petem. Na koncu je bilo to dovolj za 9. mesto.

Naslednje predstavnice so tekmovale v kategoriji U16. Maja Arnež je s štirimi preplezanimi balvani in dvema conama dosegla 8. mesto. Sledila ji je Lucija Medja na 17. mestu, z dvema vrhovoma in dvema conama. Tretja predstavnica pa je bila Klara Škutelj na 20. mestu, z dvema doseženima vrhovoma.

V moški kategoriji U16 smo prav tako imeli tri predstavnike ŠPO Radovljica. Najvišje se je zavihtel Nejc Skumavec, ki je uspešno preplezal dva balvana in dosegel še dve coni. To je zadostovalo za 7. mesto. Tesno mu je sledil Tanej Cerar na 8. mestu. Prav tako z dvema vrhovoma in dvema conama, le da je pri enem balvanu potreboval več poizkusov. Tretji predstavnik, Jan Ulčar je z dvema vrhovoma in eno cono dosegel 12. mesto.

V najstarejši kategoriji, H16, so tekmovale štiri predstavnice našega kluba. Lara Nikolič je s tremi vrhovi in dvema conama dosegla 10. mesto. Nina Železnik je priplezala na 16. mesto z dvema preplezanima balvanoma, Anja Vovk na 18. mesto, z enim uspešno preplezanim balvanom, ter Nina Grošelj na 20. mesto, prav tako z enim preplezanim balvanom, v tretjem poizkusu.

Kot prejšnja leta moramo omeniti slabo organizacijo. Sojenje spet ni bilo na nivoju, pa označevanje prireditve je bilo zelo pomanjkljivo. (napisal: Jan Palovšnik)

Čestitke vsem tekmovalkam in tekmovalcem za borbenost.

Vsi rezultati so dosegljivi tukaj, fotografije pa tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.