Tokratno poročilo so napisali otroci sami. 👍

V petek zjutraj smo se odpravili na tri dnevni plezalni tabor v Osp. Ko smo prispeli v naš »začasen dom« smo najprej razpakirali kovčke ter pripravili plezalno opremo. Odšli smo v bližje plezališče Babna v katerem smo preživeli prvi dan. Dopoldan nam je bilo vreme zelo naklonjeno, bilo je oblačno z nežnim vetrom. Popoldan pa se je razjasnilo in je bilo zelo vroče. Plezali smo smeri od 5a do 7a. Večino smeri smo vpenjali, težje smeri pa smo plezali tudi na »topiča«. Dali smo vse od sebe in preplezali lepo število smeri. Ko smo končali s plezanje smo odšli v naš začasen dom, kjer nas je že čakala večerja. Jedli smo odlične “čevape”. Po večerji smo se igrali družabne igre do 23. ure 😊

Sobotno jutro smo pričeli s tekom in jutranjo telovadbo. Po zajtrku smo se mlajši plezalci odpravili s kombiji plezati v Črni Kal, strešji plezalci pa v Mišjo Peč. Veliko smo plezali, se zabavali in fotografirali. Oboji smo večino smeri vpenjali. Preplezali smo veliko smeri različnih težavnosti. Pozno popoldan smo se odšli ohladiti v morje. Kjer smo tudi igrali odbojko ter hodili po »slackline«. Šli smo tudi na sladoled. Po vrnitvi smo pojedli večerjo in se igrali odbojko in družabne igre. Tokrat smo šli spati prej.

Nedeljsko jutro smo pričeli z jutranjo telovadno ter brez teka 😊 Po zajtrku smo pospravili vse svoje stvari in se odpravili plezati. Manjši smo ponovno odšli plezati v Črni Kal, starejši pa v Mišjo Peč. Res, da smo plezali že tretji dan, ampak smo dali vse od sebe in preplezali veliko smeri. V nedeljo je Nejc Jeran preplezal najtežjo smer tega tabora (Hobit 7c). Po končanem plezanju smo se odpeljali proti domu. Bili smo vsi utrujeni.

Na taboru nam je bilo vsem zelo všeč. Najbolj nam je bilo všeč, ker smo veliko plezali, se kopali in smo imeli dobro hrano.

Več fotografij pa je tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.