V nedeljo se je v Žirovnici odvijala nova tekma Zahodne lige. Tokrat so se fantje in dekleta pomerila v težavnosti.

Od naših članov so v kategoriji mlajši cicibani nastopili: Gal Justin, Matevž Lotrič in Gašper Habjan. Za njih je bila to prva tekma v težavnosti. Bravo fantje, le tako naprej, z vsako tekmo bo lažje premagovati oprimke in splezati višje. Od starejših cicibanov pa sta merila svoje moči Nejc Jeran Pirih in Matija Pretnar. Nato so bile na vrsti mlajše cicibanke: Iza Jeran Pirih, Marija Ponikvar, Zarja Jesenko in Tia Justin ter starejše cicibanke Maksa Tisler Močnik, Danaja Jesenko in Zala Reberšak. Punce so pokazale, da se znajo borit in da se ne predajo tako zlahka. Bravo punce!
(Napisala: Špela Perčič)

V kategoriji mlajših dečkov smo imeli pet predstavnikov. Najbolje je plezal Gorazd Jurekovič, ki je bil kljub napaki v 2. smeri 4. Odlično so plezali tudi Tanej Cerar Božič, ki je bil 7., Žiga Bertoncelj 12., Jan Ulčar 15. in Ambrož Frelih, ki je na svoji prvi tekmi v težavnosti dosegel 18. mesto. Pri starejših dečkih in kadetih nismo imeli predstavnikov.

Sledilo je tekmovanje mlajših in starejših deklic in kadetinj. Maja Arnež je bila 5., Klara Škutelj 9., Pavla Ponikvar 11., Ela Glavač 12., Kaja Maltarič 27. in Urška Pirc 31. Za slednji je bila to prva tekma težavnosti.

V kategoriji starejših deklic sta najbolje plezali Hana Humerca in Eva Puhar, ki sta si razdelili 2. mesto. Lucija Medja je bila 8., Živa Jovanovič pa 22.

Pri kadetinjah je bila Nina Grošelj 10., Nina Železnik 11., Teja Renko pa 13.

Tekmovanje je minilo v prijetnem vzdušju, smeri so bile dobre in primernih težavnosti, najboljši pa so se na koncu razveselili tudi nagrad in pokalov.
(Napisal: Igor Primc)

Vsi rezultati so na spletni strani, fotografije pa v FB galeriji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.