V nedeljo so naši plezalci tekmovali na predzadnji tekmi letošnje zahodne lige, v plezalnem centru Ljubljana.

V kategoriji starejših deklic je najbolje plezala Maksa Tišler Močnik in dosegla 5. mesto. Iza Jeran Pirih in Zarja Jesenko sta dosegli 29. in 30. mesto.

Pri mlajših deklicah je bila Lina Laharnar na 3. mestu. Ela Glavač je bila 10., Zala Rebršak 32., Anja Kovačič 45., Danaja Jesenko 48. in Sergeja Janežič Dolinšek 51.

Pri mlajših dečkih je odlično plezal Gorazd Jurekovič. Suvereno je obe smeri preplezal do vrha, a je za nekaj sekund izgubil zmago. Nejc Jeran Pirih se je na domači steni odlično znašel in dosegel 4. mesto. Matjaž Grilc je bil 9.

Tudi pri starejših deklicah smo imeli dobitnico medalj. Tokrat je Klara Škutelj dosegla 3. mesto. Maja Arnež je bila 6., Žana Vilfan 18., Maša Dacar 22., Manca Klužar, za katero je bila to prva tekma, pa 23.

Pri starejših dečkih je Nejc Skumavec za nekaj sekund izgubil boj za stopničke. Bil je 4. Tanej Cerar Božič je končal mesto za njim, na 5. mestu. Žiga Bertoncelj je bil 8., Jan Ulčar 10., Ambrož Frelih pa 16.

Pri kadetinjah je Nina Grošelj dosegla 3. mesto.

Tekma je potekala gladko. Imeli smo tudi možnost spremljati prenos polfinala in finala svetovnega pokala iz Moskve v katerem so odlično tekmovali naši tekmovalci.

Pred zadnjo tekmo, ki bo konec maja v Šenčurju, imajo nekateri naši tekmovalci še odlično izhodišče za dobre skupne uvrstitve. Do takrat pa nas čaka še 1 mesec težkih treningov. (napisal: Igor Primc)

Rezultati in fotografije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.