V soboto, 1. 2. 2020, se je na Jesenicah odvijala 6. tekma v sezoni 2019/20. Tekmovalci so se pomerili v disciplini hitrostno plezanje ter dosegli odlične čase.

V najmlajši kategoriji torej mlajši cicibani in cicibanke, je Tibor Mohar zasedel odlično 2. mesto, Izak Müller 3., Mina Budkovič pa 13. mesto.

Pri starejših cicibanih in cicibankah si je 5. mesto priplezal David Maler, Oskar Lev Mohar je bil 9.

Nejc Jalen je bil v kategoriji mlajši dečki 11., pri mlajših deklicah je bila Maksa Tišler Močnik 8., Anja Kovačič 16., Eva Maler 18. in Špela Češnovar 20.

Prav tako so se naši tekmovalci odlično odrezali tudi v starejših kategorijah. Maja Arnež je pri starejših deklicah zasedla 2. mesto, Klara Škutelj 6. in Ela Glavač 8. Pri starejših dečkih pa sej je prav tako z 2. mestom odlično odrezal Tanej Cerar Božič. Žiga Bertoncelj si je priplezal 5. mesto, Ambrož Frelih 8. in Jan Ulčar 14.

Tekma je potekala brez težav. Vsi tekmovalci so pričeli plezati ob predvidenih terminih ter dobili jasna in razumljiva navodila o tem, kako naj bi tekmovanje potekalo. Kar nekaj naših tekmovalcev se je prvič udeležilo hitrostnega plezanja, zato jih je treba še posebej pohvaliti. Prav tako je potrebno pohvaliti tudi organizatorje tekme za odlično opravljeno delo ter starše domačih tekmovalce, ki so napekli cel kup dobrot za naše lačne plezalce. Na splošno je tekma potekala v odličnem vzdušju.

Rezultati, fotografije 1. in 2. album.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.