V soboto, 11. januarja je v Žirovnici potekala tekma Zahodne lige v težavnosti. Udeležilo se jo je tudi kar nekaj naših plezalcev in plezalk. Organizacija tekme je bila odlična, edini problem je bila ogromna gneča na ogrevalni steni. Smeri so bile ravno prav težke za posamezno kategorijo.

Tekmo so otvorili mlajši cicibani, pri njih so bili štirje naši tekmovalci. Izak Muller je končal na 13. mestu, Drejc Turk na 17., Marcel Resman na 19., Nikolaj Langus pa je bil 22.

Za njimi so plezali starejši cicibani pri katerih nas je zastopal David Maler. Bil je 11.

Tudi pri mlajših cicibankah smo imeli le eno tekmovalko. Hana Mencinger je bila 9.

Starejše cicibanke so bile Marija Ponikvar, ki se je uvrstila na 18. mesto, Zarja Jesenko je bila 25., Trina Mesojedec Erzin je bila 32., Mina Resman pa 39.

Pri mlajših dečkih je Ažbe Jovanovič končal na 13. mestu, Nejc Jalen na 14. in pa Dan Novak na 19.

Še posebej odlično so se odrezali starejši dečki in deklice.
Jan Ulčar je bil 4., Nejc Skumavec 5., Ambrož Frelih 10., Tanej Cerar Božič pa si je priplezal zmago! Pri deklicah pa si je zmago priplezala Maja Arnež! Klara Škutelj je bila 6., Lina Lahrnar 7., Ela Glavač 13., Pavla Ponikvar 16., Sergeja Janežič Dolinšek 26., ter pa Manca Kužar 27.

Mlajše deklice so bile Maksa Tišler Močnik, ki si je priborila 9. mesto, Zala Reberšak 21., Anja Kovačič 33., takoj za njo Pavla Kavčič na 34. mestu in pa Špela Česnovar na 37. ter Hana Košir na 39. mestu.

Večina tekmovalcev je domov odšla zadovoljna in z velikim zagonom za v prihodnje, zagotovo pa so si prav vsi tekmovalci pridobili novo, prijetno izkušnjo. Vsem skupaj čestitamo za trud in pa dosežene uspehe. Upamo, da bo prihodnja tekma prav tako ali pa še bolj uspešna! (napisala: Lara Nikolič)

Rezultati, fotografije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.