Starost.
Zaradi velikega zanimanja za športno plezanje v zadnjih letih in posledično polnih skupin, smo bili primorani omejiti vpis. Tako vpisujemo samo otroke od 6. do 8. leta. Možen je tudi vpis starejših, ampak samo v primeru, da se sprosti kakšno mesto v skupini.

Termini.
Treningi za začetnike (skupini vrtec B in C) potekajo 1x tedensko. Kasneje se lahko priključijo skupini vrtec A, ki trenira 2x tedensko in se udeleži tudi kakšne tekme. Za vse starejše potekajo treningi 3x do 5x tedensko. Aktualni urnik je dostopen na spletni strani.

Lokacije.
Začetniki trenirajo večinoma na balvanski (nizki) steni v OŠ A. T. Linharta Radovljica. Kasneje se poskusijo tudi na visoki steni in pa v našem trenažnem balvanskem centru v Podvinu. Ob toplejših mesecih se pleza tudi v skali. Nekaj o naših stenah za treninge.

Oprema.
Za začetnike so obvezna oprema športna oblačila, (zaprte) šolske copate ali tanke športne copate in voda. Kasneje potrebuje namesto copat plezalke in vrečko za magnezij. Za plezanje na visoki steni in v skali potrebuje tudi plezalni pas.

Ostalo.
Vsako leto, pred začetkom sezone, pripravimo tudi informativni sestanek. Na sestanku odgovorimo na vaša vprašanja in razdelimo prijavnice. Ta je ponavadi v sredini meseca septembra. Sestanek bo letos v torek, 17. septembra ob 18h v veliki telovadnici OŠ Radovljica. Pristopna izjava je dostopna tudi na spletni strani.