V soboto in nedeljo, 22. in 23 .5. 2021, v Logu poteka drugi Korona master.

V soboto so s plezanjem opravili mlajši plezalci. Pri cicibanih so od naših tekmovali: Jakob Kovačič, ki je odlično plezal in s 7 vrhovi dosegel 4. mesto. Tudi skupno je bil 4. Tibor Mohar je preplezal 6 balvanov in bil odličen 7. (skupno 8.). Izak Müller je izboljšal rezultat s 1. tekme in dosegel 21. mesto (skupno 23.).

Cicibanki Mina Budkovič in Lara Štremfelj sta preplezali 5 oz. 3 vrhove. Mina je bila 12. (skupno 11.), Lara pa je uvrstitev iz 1. tekme zelo izboljšala in se uvrstila na 16. mesto (skupno 19.).

Pri mlajših dečkih je tekmoval David Maler. Preplezal je 2 balvana in 3 bonuse, kar je bilo dovolj za 14. mesto. Tudi skupno je bil 14.

Pri mlajših deklicah je najbolje plezala Maksa Tišler Močnik. Uspešna je bila v 5 balvanih, še v 2 pa je prišla do bonusa. Dosegla je 9. mesto (skupno 8.). Zarja Jesenko in Marija Ponikvar sta preplezali 2 balvana. Zarja je bila 20., Marija pa 23.

Balvani so bili super, mogoče malo težji kot na prvi tekmi. Tudi vzdušje na tekmi je bilo sproščeno, tekmovalci pa vztrajni in motivirani. Najboljši so dobili praktične nagrade. Starejše kategorije tekmujejo v nedeljo. (Napisal: Jure Primc)

Drugi dan tekmovanje so se v atraktivnih balvanih pomerile še starejše kategorije.

S tekmovanjem so pričele starejše deklice. Najbolje je odplezala Tinka Rakar. S sedmimi vrhovi je tekmovanje zaključila na odličnem 3. mestu (skupno 6.mesto). Ela Glavač je zasedla 13. mesto (skupno 10.mesto), Zala Reberšak pa 18. mesto (skupno 23.mesto). 

Pri kadetinjah smo imeli samo eno predstavnico Živo Jovanovič, ki je zasedla 11. mesto (skupno 16. mesto). Prav tako tudi pri kadetih, kjer je naš klub zastopal Žiga Bertoncelj, ki je zasedel 6. mesto (skupno 12. mesto).

V začetku junija nas čaka prva tekma državnega prvenstva v Plezalnem centru Ljubljana. (Napisal: Luka Štefan)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.